dinsdag 7 januari 2014

Terug van weggeweest

Hi.
Ik merk nu al dat het bloggen nog niet helemaal terug is. Mijn laatste blogpost is alweer één maand geleden (wat mij nu doet beseffen dat ik ook alweer een maand kort haar heb) maaaaar aangezien ik net zag dat Eline ook weer begonnen is, ga ik het nog maar eens proberen. Ik heb nog steeds geen eigen computer maar alsnog ga ik mijn best doen! Ik heb genoeg om over bij te praten dus let´s go.
Ik begin bij 20 december, de eerste dag van de vakantie. Nouja, na drie uur les te hebben gehad en naar een saaie kerstviering te zijn geweest kan je het wel een vakantiedag noemen. Ook kregen we de vaste indeling voor de werkweek te horen en ik ga naar Berlijn! Alhoewel ik totaal geen fan ben van Duitsland (heb niet echt goede redenen) ben ik erg benieuwd. Ben jij er al eens geweest? Ik ga er in maart heen maar dan horen en zien jullie nog genoeg over.

Oja. Eerste vakantiedag. Ik ging gelijk na school door naar Amsterdam met Jennifer, een vriendin. Eerst even de Urban Outfitters in natuurlijk en toen had ik een afspraak bij het youtubenetwerk Mediakraft. Ging allemaal goed, behalve dat we half te laat kwamen, oeps...... Daarna gingen we door naar het concert van Will And The People. Ik was vorig jaar oktober al eens naar een concert van ze geweest en had het zo erg naar mijn zin dat ik besloot ook hun nieuwe tour te bezoeken. Het was mijn leukste concert tot nu toe. Zó'n leuke sfeer in het publiek, moshpits, heel veel stagediving en veel toegiftnummers. Ik heb genoten. Hieronder kan je meegenieten!
Met kerst ging ik zoals elk jaar naar familie in België, was gezellig! Tussen kerst en oud en nieuw heb ik niks uitgevoerd en met oud en nieuw ging ik naar een feest in de stad. Van wat ik me er van kan herinneren, was het heel erg leuk hahaha. Om half acht 's ochtends kwamen we thuis dus dat zegt wel wat.

Vrijdag ging ik naar Amsterdam om weer te herenigen met onze vriendengroep van Youtube. Het was zoooo gezellig, we gingen een beetje winkelen terwijl een andere groep wat at in de La Place en daarna gingen we naar Mediakraft. Ja, weer dat youtubenetwerk. We hebben samen met Ponkers een video opgenomen en veel gepraat met o.a Peter van Cinemates en Thomas van Theaumes. Als je video's kijkt ken je hen vast wel! OMG toen wij met z'n vijven in de Negen straatjes liepen spotte ik Manuel Broekman (van o.a Verliefd op Ibiza) en hij is nog knapper in het echt dan op tv. Helaas leek hij het niet heel leuk te vinden dat hij herkend werd dus hebben we niks tegen hem gezegd.
 'S avonds ging ik naar Rachel, een vriendin die ik heb leren kennen door een fashion workshop waar ze me naartoe mee vroeg. Zaterdag weer naar Amsterdam gegaan, de Negen straatjes bezocht en nog vele andere winkels. Ook gingen we naar de Ijhallen, een grote vintagemarkt waar je makkelijk heen kunt vanaf centraal station met de gratis pond. Het is één keer per maand in het weekend. Je moest heel goed zoeken om iets leuks te vinden maar uiteindelijk heb ik wel een leuke Levi's shorts (voor maar €2,-!!!!!!!!) en een spijkerjack weten te scoren. Rachel kocht een bontjas en een gehaakt shirtje.


We hebben geprobeerd een nieuwe streetstyle video te filmen maar man..... het is echt véél moeilijker dan het lijkt. Amsterdam is sowieso al de enige stad waar het mogelijk is omdat er veel mensen met een uitgesproken stijl zijn maar we zagen echt maar heel weinig potentiële mensen om het zo maar even te zeggen. In de winter is het denk ik sowieso moeilijker dan mijn eerste streetstyle die in de zomer is gefilmd. Nu heeft iedereen dikke jassen over hun misschien wel hele leuke outfit aan. Ik vind het zo jammer om mensen teleur te stellen want veel mensen willen een nieuwe streetstylevideo, ik ook. Helaas gaat het waarschijnlijk niet lukken tot het weer mooi weer wordt en mensen zonder jas lopen... Sorry!!!!!
Na Amsterdam zijn we nog langs de Primark in Almere geweest maar ik kon letterlijk helemaal niks leuks vinden. Ik heb alleen basics gekocht. Jammer, maarja. Ook in Amsterdam heb ik trouwens amper iets gekocht. Ik vind alle collecties niet leuk denk ik? Bespaart wel weer geld, haha.

Goed, dit was het verhaal wel tot nu toe denk ik. Ik zie jullie zo snel mogelijk weer!
Dankjewel trouwens als je dit hele verhaal hebt gelezen!!!
Liefs


2 opmerkingen:

 1. Superleuk dat je weer gaat bloggen, welkom terug haha! Ik weet nog dat ik je 1/1,5 jaar geleden volgde en dat je toen zolang stopte, en tijdens een grondige opruiming van bloglovin heb ik alle onactieve blogs eruit gegooid, het werd iets te vol anders :) En toen kwam ik je weer tegen op youtube, en nu las ik bij Josephine dat je weer begonnen bent met bloggen, toen was de cirkel rond.
  Maar heel leuk dat je weer begint, die bontjas op de eerste foto is heel gaaf en je levi's shorts ook! Wil zelf ook nog een keer naar de IJ-hallen, lijkt me gaaf! Een keer was ik in het goede weekend in amsterdam, maar toen was er ook vintage per kilo dus ging ik toch liever daarheen :)
  Oh, en ik volg je trouwens weer op bloglovin'!
  Liefs,
  Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Camille,
  Ik vroeg me af wat Rachel met haar haar gedaan heeft? Is het een soort van twisten? Ben erg benieuwd, vind het er namelijk super vet uitzien. X

  BeantwoordenVerwijderen