OVER

Zo. Ik dacht dat het wel eens tijd werd om deze pagina bij te werken.

Ik ben Camille, een 17-jarig meisje die dol is op kleding, reizen, nieuwe mensen ontmoeten, films en alle social media die je je maar kan bedenken. Op de pagina 'contact' vind je al mijn linkjes.
   Later hoop ik mijn hobby's met werk te kunnen combineren en iets in de mode-industrie te gaan doen. Maar dat zien we dan wel allemaal, ik zit nu in mijn examenjaar van de HAVO maar neem hierna een tussenjaar dus heb nog even de tijd. Als je mijn blog leest zul je me natuurlijk nog veel beter leren kennen!

Het verhaal erachter
Ik begin gewoon bij het begin:
Eind 2010 raakte ik geïnteresseerd in de blogwereld. Ik was erg actief op girlscene en na maanden andere blogs te hebben gelezen, dacht ik: ''Dat kan ik ook!''. Ik begon mijn blog, die toen nog likelovelystuff heette. Ik krijg maanden geen reacties maar bleef doorgaan omdat ik het zo ontzettend leuk vond. Pas later kwamen de volgers en reacties, die toch echt wel werken als motivatie. Ik heb veel pauzes gehad in het bloggen omdat ik geen inspiratie meer had. In de zomer van 2012 begon ik met Youtube. In april dat jaar kwam ik achter de Youtube-vlog-wereld. Ik dacht dat Youtube alleen maar muziek en grappige filmpjes had maar er zit veeeeeeeel meer achter verborgen. Sindsdien heb ik het bloggen links laten liggen op af en toe een blogpost na. Ik ben me volledig gaan richten op Youtube en mét succes! Ik heb momenteel (november 2013) al meer dan 3600 abonnees. Het ging allemaal erg snel en ik besef dat ik echt geluk heb gehad. Waarom ik Youtube zo leuk vind? Je neemt een kijkje in iemands leven, je ziet hoe iemand zijn ideeën uitwerkt in een video die je op elk moment kan bekijken. Het verschil tussen Youtube en bloggen zit 'm in het dynamische denk ik. In een video zie je dingen bewegen, je maakt het echt mee. Bij bloggen lees je een artikel met als ondersteuning foto's.
  Waarom ik nu weer begonnen ben met bloggen is omdat ik het stiekem wel heb gemist. Ik hou erg van schrijven en nu ik een beetje vastloop met Youtube kan ik hier wel lekker mee aan de slag. Ik zie wel hoe het loopt en hoop dat ik jullie er plezier mee geef!
  Geen idee of er mensen zijn die dit hele verhaal lezen maar dan weet je het achtergrondverhaal een beetje.


Liefs