dinsdag 21 oktober 2014

HERFSTIG

Hallo. Ik kan nu 100 woorden gaan typen over hoe lang het wel niet geleden is dat ik geschreven heb maar ik houd het kort: 24 woorden.


Het is vakantie en ik breng mijn tijd door achter m'n laptop en de lamp die ik voor mijn verjaardag gekregen heb vorige week (ik ben nu 17, de nieuwe 15 als je begrijpt wat ik bedoel) staat AAN. Dankzij dit heerlijke weer is elk licht wat er in huis is nodig aangezien de storm er voor zorgt dat de zon opgegeten wordt. Ik heb besloten maar gewoon op te schrijven wat er in me opkomt. 


Je kent het probleem vast wel: je moet VEEL te veel dingen doen dus maakt een to-do-list omdat je denkt dat dat wel zal helpen met de taken uitvoeren maar uiteindelijk ga je alles behalve de taken doen en beland je achter je laptop met een film en een portie eten op je schoot. Het overkwam me net voor de, ik gok, zo'n 9768e keer. Alhoewel de film en de portie eten ontbreken. Ik stel dingen uit. Volgens mij is het mijn grootste talent. Iets om trots op te zijn.....................
Ik ben 2 weken geleden begonnen aan American Horror Story en man, als je van horror houdt, dit is jouw ding. Ik heb in een paar dagen een heel seizoen gekeken (zo gaan die dingen nou eenmaal) en ben nu bezig met seizoen 2. Weer iets om te doen als het uitstelgedrag om de hoek komt kijken. 
Gelukkig is het nu vakantie dus terwijl ik het idee heb dat ik kan relaxen, en er alsnog een to-do-list van hier tot Tokio op me te wachten staat, doen we alsof er niks aan de hand is. 
Donderdag ga ik naar Amsterdam om al het geld dat op mijn rekening staat uit te geven aan veel te dure winterkleding. Het feit dat winterkleding altijd zo'n 200% meer kost dan zomerkleding vind ik echt onacceptabel. Ik weet dat het logisch is omdat het dikkere stof is en bla bla bla maar komóp zeg. Ik moet donderdag door weer en wind om wat kleding te scoren en in de zomer kun je met een ijsje in je hand winkel in en winkel uit lopen. Bij wijze van spreken dan, want je mag natuurlijk geen winkel in met ijs in je hand.

Ik weet helemaal niet waar dit over ging maar ik had behoefte aan mijn gedachtes uiten aangezien ik deze week opgesloten in mijn kamer zit en er geen woord uit mijn mond komt behalve vals gezang met de veel te harde muziek die ik nu op heb. (Giant in my heart - Kiesza)
Veel plezier deze week met dingen uitstellen en vergeet niet te starten met American Horror Story, mensen.
Kusjes van Camille

Geen opmerkingen:

Een reactie posten