zaterdag 19 april 2014

Even typen

Hallo.
Ja. Ik heb jullie weer verwaarloosd, dit is nou eenmaal één van de weinige dingen waar ik goed in ben.
Anyways, ik had zin om te typen. Te typen, ja.  Ik heb namelijk eindelijk mijn eigen laptop!!!
Een verdere update van mijn leven op dit moment volgt:
Vandaag dronk ik voor het eerst bubble tea. Hoe kan ik subtiel vertellen dat het het meest overrated drankje ter wereld is? Misschien heb ik het op de verkeerde plek gekocht en moet ik het nog eens proberen maaaaaaar nee. Ik zal een beschrijving geven van mijn ervaring:
Ik had een vanille milkshake met mango bubbles (de combi snap ik al niet). Ten eerste had het rietje ongeveer een diameter van 10cm ipv een normale omvang van 5mm dus dit was al een grote cultuurshock. Eigenlijk is het best logisch want die bubbles moeten zich een weg zien te vinden door het rietje en dat zou moeilijk gaan als het een normale omvang had. MAAR oké, ik nam mijn eerste slok, die alleen maar bestond uit milkshake. Gevolgd door nog een slok met alleen maar milkshake, en nóg één, tot ik een grote verrassing in mijn mond kreeg van mijn eerste bubble. De bubble bevond zich zo'n 9783 minuten in mijn mond aangezien ik hem niet ontploft kreeg (dat beviel mij niet). Na deze ervaring zo'n dertig keer te hebben meegemaakt kreeg ik kotsneigingen en heb ik hem in de prullenbak gedeponeerd. Einde. Ik denk dat ik bubbletea-noobs nu heel bang gemaakt heb, sorry daarvoor.


Over een week zit ik over zo'n 9 uur in de auto naar Frankrijk, een uitgebreid fotoverslag volgt vast nog wel. Dat betekent dus ook dat ik nog maar 4 dagen naar school moet want het is dit weekend Pasen. En je moet me niet vragen wat Pasen nou eigenlijk inhoudt want ik begrijp er geen drol van en het boeit me eerlijk gezegd ook niet zo. Want, eerlijk is eerlijk, ik heb een dag langer weekend en dát is belangrijker dan de reden voor het langere weekend. ''En, Camille, wat ga je dan allemaal uitvoeren in dat langere weekend?'' Antwoord: he-le-maal niks. Zo leuk.

Even een overzichtje om jullie een glimlach op het gezicht te toveren (omdat je er door mij achterkomt dat de tijd sneller gaat dan je denkt) of een traantje te laten vloeien (omdat je er achter komt dat het nog heel lang duurt):
Dutch Youtube Gathering (goed, de kans dat je hierheen gaat is 0,1% maar hé, daar kan nog verandering in komen) 39 DAGEN
Langste dag van het jaar 63 DAGEN
Zomervakantie (midden van het land, sorry, Zuiden, jullie moeten langer wachten) 91 DAGEN
Mijn verjaardag (p.s. koop alvast een cadeau) 180 DAGEN

Ik weet niet waar het bovenstaande op sloeg.


Deze blogpost gaat nergens over maar nu weten jullie wel mooi hoe mijn gedachtes zijn om 01:22 's nachts.
Slaap lekker allemaal!


2 opmerkingen:

  1. Hahah Camille ik lees deze blogpost vaak want hij is zo grappig, je moet echt meer bloggen!

    BeantwoordenVerwijderen