dinsdag 26 november 2013

Sinterklaas met Youtubers

Afgelopen zondag waren we met een aantal Youtubers weer eens bij elkaar gekomen om sinterklaas te vieren. We hadden lootjes getrokken via lootjestrekken.nl en ik had Josephine getrokken (misschien kennen jullie haar al van haar superleuke blog waar je heen gaat als je hier klikt). Ik had gefilmd voor mijn vlogkanaal maar met het bewerken gaat het telkens mis helaas! :( Ik hoop dat het nog goedkomt.
Natuurlijk zijn er veel foto's gemaakt waarvan ik er jullie graag een paar wil laten zien. Ze zijn gemaakt door Romy dus ik speel een beetje vals sorry! Trouwens, zodra ik mijn eigen laptop heb (nu moet ik op mijn ouders' computer om te bloggen dus het zal niet heel vaak zijn) komen er veel meer blogposts + eigen foto's. Anyways, bij deze een sfeerimpressie! Voor video's van zondag zit je bij SamyraRomy en Eline aan het goede adres.Bedankt voor de s├║perleuke dag allemaal!!!!
Liefs, Camille

4 opmerkingen:

 1. Haha al die groepsfoto's! Ik vond het superleuk dat je mij had en superleuke spulletjes <3 Ohhh en de nail drying spray werkt half, in het begin moet ik lang wachten maar als ik lang heb gewacht dan is de nagellak wel helemaal hard yayy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah mooi dat je er blij mee was en hahaha achja het helpt dus een klein beetje

   Verwijderen
 2. SUperleuk dat jullie dat doen! en welcome baackk!
  Liefs Idwerd
  invisiblecreations.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. AAAH het was zoooo leuk! En superleuk dat je weer bent begonnen met bloggen <3

  BeantwoordenVerwijderen