dinsdag 26 november 2013

Ik kom terug!!!!!

Hallo lieve allemaal,
na ruim tien maanden schrijf ik weer. Eigenlijk wilde ik nog even wachten tot ik mijn eigen laptop heb maar de kriebels kwamen al opzetten dus kon ik niet meer wachten. De reden dat ik weer ga bloggen is omdat ik het gewoon heel erg leuk vond en vind! Op dit moment lees ik eigenlijk geen blogs meer (oeps, busted) maar ik moet het hele wereldje weer even oppikken.
Voor degenen die op mijn blog terechtkomen zonder mijn Youtubekanaal te kennen, als je hier klikt ga je naar mijn kanaal. Dit wordt puur iets voor bij mijn video's, Youtube blijft mijn nummer één prioriteit!
  Zoals je misschien al ziet zijn headers niet mijn specialiteit maar dit is even tijdelijk, ik ga er binnenkort beter mee aan de slag. Oh, misschien is het ook wel handig als ik vertel waarom ik ooit was gestopt: Google had for no reason opeens al mijn foto's van mijn blog verwijderd waardoor mijn blog praktisch niks meer inhield. Ik had er jaren werk in zitten en toen was gelijk al mijn motivatie weg....
 Maar hé we gaan gewoon opnieuw beginnen! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en ik schrijf gauw weer.
Liefs Camille

1 opmerking:

  1. LEUK! (Normaal houd ik niet van dit soort 1-woord comments, maar ik wist niets anders te zeggen en nu lijkt dit weer een langere comment woohoo)

    BeantwoordenVerwijderen